wyszukiwanie zaawansowane
kom.: 506 164 933, tel.: 61 628 21 03
» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 26-04-2017
Szybka dostawa, wygodny sposób płatności.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 26-04-2017
Fachowa obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roland
  • Data napisania recenzji: 24-04-2017
bardzo szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zdzislaw
  • Data napisania recenzji: 22-04-2017
Super szybka i bezproblemowa realizacja złożonego zamówienia, sklep godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 20-04-2017
Bardzo szybka obsługa i doradztwo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: marcin
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
Super fachowa obsługa i doradztwo ,błyskawiczna dostawa ,oby jak najwięcej takich handlowców,pozdrowienia i wyrazy uznania Marcin Kulig
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Józef
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Bardzo miła i fachowa obsługa doradzono mi odpowiedni akumulator do kosiarki traktorka. Szybka i tania wysyłka towaru.Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 17-04-2017
Szybka i profesjonalna obsługa polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzanna
  • Data napisania recenzji: 14-04-2017
ok, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 14-04-2017
Otrzymałem zamówiony akumulator ,wszystko działa poprawnie jedynie brak było pisemnej gwarancji ale zaraz została mi dosłana.Polecam tego sprzedawce,bardzo miła obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

O nas w skrócie

Prostowniki-akumulatory.pl - Największy sprzedawca baterii i prostowników w internecie. Profesjonalna i kompetentna obsługa, szeroka gama akumulatorów samochodowych i motocyklowych ładowarek i prostowników oraz łatwy kontakt z firmą sprawiły, że zakupy w naszym sklepie robi cała rzesza stałych klientów, do których codziennie dołączają nowi. Nasi klienci mogą liczyć na profesjonalne doradztwo naszych specjalistów w zakresie doboru akumulatorów i prostowników, jak i problemów wynikający przy eksploatacji. Posiadamy siedem sklepów stacjonarnych w Poznaniu, Koninie, Kaliszu, Lesznie, Łodzi - Górna oraz Łódź - Bałuty, Bydgoszczy, Luboniu, Toruniu, Gdańsku, Szczecinie, Grudziądzu, Piotrkowie Trybunalskim, Ostrowcu Świętokrzyskim, Włocławku w których montujemy, sprawdzamy bezpłatnie baterie oraz mierzymy obwody rozruchu oraz napięcie ładowania w samochodach. Gama naszych produktów obejmuje znane i cenione marki takie jak: Banner Blackhorse, Bosch, Centra, Ctek, Deka, Energizer, Exide, Inelco, JMT, Keepower, Landport, Moll, Moto Start, Optima, PowerBat, Poweroad, Sonnenschein, Stef-pol, Sunnyway, Topla, Trojan, Unibat, Varta, Westa, Yuasa, Zap, Haze, Europower, Akumax, Pbq, Energeco , Bpower , Sznajder, SSB, ładowarki CTEK, Keepower, Optimate, Yuasa, Stef-pol , Telwin , Dania , Bester , DECA, Ideal, Telwin, Ferve, Kukla,  urządzeń rozruchowcyh Boosterów Lemania, Banner, Wurth, Forch, Trojan, Victron Energy.W naszej bogatej ofercie znajdą Państwo m.in. : akumulatory do łodzi, camperów, żelowe i AGM, samochodowe, ciężarowe, do maszyn budowlanych, głębokiego rozładowania, do maszyn czyszczących, sprzątających, podnośników koszowych, platform, paneli słonecznych, solarów, kosiarek, alarmów, kas fiskalnych, pojazdów zabytkowych, systemów start&stop, motocyklowych a także trakcyjne do pojazdów typu Melex, Clubcar, wózków inwalidzkich, Prostowniki, prostowniki z rozruchem, prostowniki trakcyjne, ładowarki motocyklowe, ładowarki samochodowe,  urządzenia rozruchowe, powerbanki, przewody rozruchowe, testery akumulatorów oraz chemię i kosmetyki samochodów, melexów, clubcar. Jesteśmy do Państwa dyspozycji i udzielimy wszelkich pomocnych wskazówek na temat akumulatorów. W ofercie znajdą Państwo również usługę dowozu i wymiany akumulatora pod wskazany adres. Działamy na terenie: Poznania, Konina, Kalisza, Lubonia, Leszna, Gdańska, Torunia, Szczecina, Łodzi, Bydgoszczy, Grudziądza, Piotrkowa Trybunalskiego, Ostrowca Świętokrzyskiego, Włocławka.

nagrody i wyróżnienia

pinie o na

opinie ceneoopineo opiniesklep opinie
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl