wyszukiwanie zaawansowane
» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania recenzji: 25-02-2017
Szybka odpowiedz na zapytanie , sprawna wysyłka . Towar dobrze zapakowany . Ogólnie wszystko OK .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 25-02-2017
Sklep realizuje zamówienia bardzo szybko, ładnie i bezpiecznie pakuje produkty i ceny są przystępne. Polecam robić zakupy tutaj. :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania recenzji: 23-02-2017
Profesjonalna obsługa i dotrzymany termin realizacji zamówienia. Szczerze mogę polecić ten sklep każdemu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 22-02-2017
Myślę że sklep jest godny polecenia. Kupowałem tylko prostownik ctek ale w tej kwestii wszytko było ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Oleg
  • Data napisania recenzji: 21-02-2017
wszytko prebieglo pozytywnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olaf
  • Data napisania recenzji: 20-02-2017
Produkt bardzo dobrze się sprawdza
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbig
  • Data napisania recenzji: 19-02-2017
Zakup OK, ale lecą podwojone e-maile i coś z tym warto zrobić.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 17-02-2017
Sprzedawcy sympatyczni, życzliwi i pomocni. Polecam ten sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: krzysztof
  • Data napisania recenzji: 16-02-2017
sklep ok polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 13-02-2017
Na prawdę profesjonalny sklep z doskonałej jakości towarami oraz w pełni fachową i szybką obsługą! Bardzo polecam!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

O nas w skrócie

Prostowniki-akumulatory.pl - Największy sprzedawca baterii i prostowników w internecie. Profesjonalna i kompetentna obsługa, szeroka gama akumulatorów samochodowych i motocyklowych ładowarek i prostowników oraz łatwy kontakt z firmą sprawiły, że zakupy w naszym sklepie robi cała rzesza stałych klientów, do których codziennie dołączają nowi. Nasi klienci mogą liczyć na profesjonalne doradztwo naszych specjalistów w zakresie doboru akumulatorów i prostowników, jak i problemów wynikający przy eksploatacji. Posiadamy siedem sklepów stacjonarnych w Poznaniu, Koninie, Kaliszu, Lesznie, Łodzi - Górna oraz Łódź - Bałuty, Bydgoszczy, Luboniu, Toruniu, Gdańsku, Szczecinie, Grudziądzu, Piotrkowie Trybunalskim w których montujemy, sprawdzamy bezpłatnie baterie oraz mierzymy obwody rozruchu oraz napięcie ładowania w samochodach. Gama naszych produktów obejmuje znane i cenione marki takie jak: Banner Blackhorse, Bosch, Centra, Ctek, Deka, Energizer, Exide, Inelco, JMT, Keepower, Landport, Moll, Moto Start, Optima, PowerBat, Poweroad, Sonnenschein, Stef-pol, Sunnyway, Topla, Trojan, Unibat, Varta, Westa, Yuasa, Zap, Haze, Europower, Akumax, Pbq, Energeco , Bpower , Sznajder, SSB, ładowarki CTEK, Keepower, Optimate, Yuasa, Stef-pol , Telwin , Dania , Bester , DECA, Ideal, Telwin, Ferve, Kukla,  urządzeń rozruchowcyh Boosterów Lemania, Banner, Wurth, Forch, Trojan, Victron Energy.W naszej bogatej ofercie znajdą Państwo m.in. : akumulatory do łodzi, camperów, żelowe i AGM, samochodowe, ciężarowe, do maszyn budowlanych, głębokiego rozładowania, do maszyn czyszczących, sprzątających, podnośników koszowych, platform, paneli słonecznych, solarów, kosiarek, alarmów, kas fiskalnych, pojazdów zabytkowych, systemów start&stop, motocyklowych a także trakcyjne do pojazdów typu Melex, Clubcar, wózków inwalidzkich, Prostowniki, prostowniki z rozruchem, prostowniki trakcyjne, ładowarki motocyklowe, ładowarki samochodowe,  urządzenia rozruchowe, powerbanki, przewody rozruchowe, testery akumulatorów oraz chemię i kosmetyki samochodów, melexów, clubcar. Jesteśmy do Państwa dyspozycji i udzielimy wszelkich pomocnych wskazówek na temat akumulatorów. W ofercie znajdą Państwo również usługę dowozu i wymiany akumulatora pod wskazany adres. Działamy na terenie: Poznania, Konina, Kalisza, Lubonia, Leszna, Gdańska, Torunia, Szczecina, Łodzi, Bydgoszczy, Grudziądza, Piotrkowa Trybunalskiego.

nagrody i wyróżnienia

pinie o na

opinie ceneoopineo opiniesklep opinie
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl